Hout op maat

Hout op maat

 

Naast standaard tuinhuizen en schuttingen zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinhoutconstructies naar uw wensen.

Zo kunnen wij elk denkbaar idee realiseren; huisjes en schuren in ambachtelijke stijl, tot een design-schutting. Ook zullen de maten van standaard producten geen obstakel zijn voor uw wensen, omdat wij in onze eigen timmerwerkplaats alles op maat kunnen maken.

 

Viridis Groenprojecten

 

De aannemer voor al uw groenprojecten en (sier)bestrating!

 

Concept, ontwerp en realisatie van tuinen, parken en speelplaatsen.

Houtzagerij

 

In samenwerking met de mobiele houtzagerij verwerken wij jaarlijks vele kuubs (hoofdzakelijk) Douglas, Eiken en Larix hout. Hiervoor hebben wij standaard maten bij ons op de werf liggen en voor verschillende projecten en naar wens kunnen wij speciale maten zagen. Doordat wij de enige tussenpersoon tussen het bos en de eindgebruiker zijn, kunnen wij snel en scherp leveren.

 

 

Bekijk hieronder een impressie van wat er bij ons mogelijk is met hout. Uiteraard staan wij open voor nieuwe dingen en denken graag met u mee.

Bekijk nu onze webshop www.teleukhout.nl voor meubilair, speeltoestellen, designstoelen en woonaccessoires van hout!

Viridis-Groenprojecten heeft een erkening in de hoveniers-, bouw- en infrabranche, waardoor wij een erkend leerbedrijf zijn voor leerlingen.

Copyright Viridis-Groenprojecten © All Rights Reserved