Onderhoud

Boomverzorging

 

De juiste verzorging van uw bomen is noodzakelijk voor behoud en veiligheid. Het regelmatig laten controleren van bomen kan materiële schade en letsel voorkomen. Voor rooien en snoeiwerk bent u bij Viridis Groenprojecten aan het juiste adres.

Staat een boom in de weg, dan is rooien niet de enige mogelijkheid, denkt u ook eens aan verplanten. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken, laat u hierover informeren.

Al deze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door vakkundige boomverzorgers en European TreeWorkers.

 

Tuinonderhoud

 

Beplanting maakt de tuin. Smaken verschillen en dat is dan ook zeker in tuinen te zien. Wij kunnen uw huidige tuin voorzien van nieuwe beplanting, of na de aanleg van uw nieuwe tuin de beplanting verzorgen om u zo van een volledige tuin te voorzien.

Hiernaast is het onderhoud van de tuin een taak die voor Viridis Groenprojecten is weggelegd. Maaiwerk, snoeiwerk, bijhouden van heggen etcetera. Wij bezitten hier de ervaring, handigheid en professioneel gereedschap voor om dit goed en gemakkelijk te verzorgen.

 

Viridis Groenprojecten

 

De aannemer voor al uw groenprojecten en (sier)bestrating!

 

Concept, ontwerp en realisatie van tuinen, parken en speelplaatsen.

Viridis-Groenprojecten heeft een erkening in de hoveniers-, bouw- en infrabranche, waardoor wij een erkend leerbedrijf zijn voor leerlingen.

Copyright Viridis-Groenprojecten © All Rights Reserved