Ontwerp en realisatie

Tuin ontwerp

 

Heeft u net een nieuw huis? Of kijkt u al jarenlang tegen uw oude tuin aan? Beide situaties komen wij vaak tegen wanneer er ontwerpen voor de tuin gemaakt worden. Viridis Groenprojecten gaat graag voor u aan de gang aan de hand van uw ideeën, maar is ook gespecialiseerd in het maken van ontwerptekeningen van uw tuin. Na een vrijblijvend bezoek waarbij de tuin opgemeten wordt en uw wensen worden besproken kan een ontwerp op papier gezet worden waarmee u een goed beeld krijgt van het nieuwe uiterlijk van uw tuin.

(Sier)Bestrating

 

De een houdt van zo veel mogelijk groen in de tuin, de ander bezit graag een groot terras. Rond vrijwel ieder huis of gebouw komt bestrating voor. Of dit nu staptegels zijn, een terras of een oprit. Alle denkbare bestrating kunnen wij voor u aanleggen, van een functionele oprit met klinkers tot een zeer luxueus terras van natuursteen!

Grondwerk

 

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan kunnen wij het grondwerk voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om het graven van een bouwput voor een aanbouw of een bouwput voor een geheel nieuw huis; Viridis Groenprojecten kan u hiermee van dienst zijn.

Daarnaast behoort kleinschalig werk als het verwijderen van een boomstronk of het graven van een vijver ook tot de mogelijkheden.

Beregening

 

Het veranderende klimaat zorgt ervoor dat uw tuin op minder momenten genoeg water krijgt, terwijl juist het regelmatig water geven belangrijk is voor uw planten. Een beregeningssysteem kan hier uitkomst bieden. Een beregeningssysteem behoort tot een van de specialiteiten van Viridis Groenprojecten.

Tuinverlichting

 

De tuinverlichting is de finishing touch van uw tuin. Hiermee kunt u ’s avonds een gezellige sfeer in uw tuin creëren. Wij zorgen ervoor dat uw verlichting door vakbekwame mensen wordt aangesloten.

Viridis Groenprojecten

 

De aannemer voor al uw groenprojecten en (sier)bestrating!

 

Concept, ontwerp en realisatie van tuinen, parken en speelplaatsen.

Viridis-Groenprojecten heeft een erkening in de hoveniers-, bouw- en infrabranche, waardoor wij een erkend leerbedrijf zijn voor leerlingen.

Copyright Viridis-Groenprojecten © All Rights Reserved