Spelen

Particuliere speelplaatsen

 

Wij zijn een gerenommeerde dealer van vele speeltoestellen!

 

"Mam, we willen graag een trampoline!"

Viridis Groenprojecten is een gerenommeerde dealer van trampolines en speeltoestellen. Het ingraven van trampolines is voor ons geen probleem. Een duikelrek, speelhuisje met glijbaan? Wij plaatsen het allemaal. Zie de galerij onderaan deze pagina voor een impressie van eerder geplaatste toestellen.

 

Maatwerk speeltoestellen

 

Eén van de populairste kinderspeelhuisjes die wij maken, is uit de serie Eva. Dit speelhuisje (zie afbeelding) is volledig aan te passen op jullie wensen. Een hartje, ruitje of rond in de deur? Een glijbaan vanaf de linkerkant, of juist vanaf de rechterkant? Deurtjes onder het bordes om al het tuinspeelgoed op te bergen? Het kan allemaal.

Wilt u het speelhuisje van dichtbij bewonderen? Neemt u dan contact met ons op om het steigerhouten speelhuisje bij ons op het Landgoed te komen bewonderen.

 

Levertijd: 2-3 weken.

Openbare speelplaatsen

 

Naast speeltoestellen bij particulieren realiseren wij ook complete speelvoorzieningen bij: scholen, sportclubs, campings, gemeentes, en overige openbare instellingen. Hierbij kunnen wij alles van A tot Z verzorgen. Denk hierbij aan de bestrating, hekwerken, speeltoestelen, bankjes etc.

Teleukhout.nl

 

Om u een volledig overzicht te geven van de mogelijkheden binnen speeltoestellen en (houten) speelhuisjes willen wij u verwijzen naar onze nieuwe webshop. Op Teleukhout.nl vindt u een overzicht van de mogelijkheden en de kosten.

 

www.teleukhout.nl

Viridis Groenprojecten

 

De aannemer voor al uw groenprojecten en (sier)bestrating!

 

Concept, ontwerp en realisatie van tuinen, parken en speelplaatsen.

Viridis-Groenprojecten heeft een erkening in de hoveniers-, bouw- en infrabranche, waardoor wij een erkend leerbedrijf zijn voor leerlingen.

Copyright Viridis-Groenprojecten © All Rights Reserved